Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola biedt clubloze Nederlander aan in top Italië

Laatste update:

West Ham United wil Carl Jenkinson behouden. De rechterverdediger kwam vorig seizoen op huurbasis voor the Hammers tot 36 officiële wedstrijden en heeft al laten weten definitief bij Arsenal te willen vertrekken. “We werken er hard aan om Carl deze kant op te halen”, zegt clubeigenaar David Gold. De 23-jarige Jenkinson wordt ook met clubs als Sunderland en Liverpool in verband gebracht. (Diverse Engelse media)

Ibrahim Afellay komt mogelijk in de Serie A terecht. Zijn management (Mino Raiola) heeft de 29-jarige middenvelder annex aanvaller aangeboden bij Fiorentina, Internazionale, AC Milan en Lazio. Inter en Lazio hebben in het verleden geprobeerd om de Oranje-international vast te leggen, maar het is de vraag of zij nu nog geïnteresseerd zijn. Afellay is werkloos sinds zijn vertrek bij Barcelona. (Tuttosport)

Davide Santon blijft bij Internazionale. Dat zegt Renzo Contratto, de zaakwaarnemer van de 24-jarige multifunctionele verdediger: “Een transfer naar Watford? Ik heb er eigenlijk niet zo heel veel over te zeggen, want Davide blijft voor de volle honderd procent bij Inter”, klinkt het. Een andere belangenbehartiger, Claudio Vigorelli, vertelde onlangs nog dat Santon openstaat voor een overstap naar bijvoorbeeld AS Roma. (Sky Italia)

Manchester City heeft Fabian Delph bijna binnen. De 25-jarige middenvelder tekende in januari een nieuw contract bij Aston Villa, maar the Citizens hebben besloten de transferclausule die in zijn contract staat te activeren. Delph kost dus iets meer dan elf miljoen euro, al wordt er ook gesproken van een bedrag van veertien miljoen. Hoe dan ook: Delph lijkt de eerste grote zomerkoop van City te worden. (Goal)

Is Ibrahim Afellay goed genoeg voor de Italiaanse top?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties