Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ranieri denkt aan compleet mislukte Belgische spits

Laatste update:

Barcelona denkt eraan om Elseid Hysaj over te nemen van Napoli. De 22-jarige rechtsback moet in Catalonië de opvolger worden van Daniel Alves, die continu in verband wordt gebracht met een lucratieve transfer naar China. Barcelona wil eigenlijk al voor het EK toeslaan. Als Hysaj uitblinkt in het shirt van Albanië, schroeft de financiële afdeling van Napoli de prijs flink op. (Sport)

Leicester City is voor komend seizoen op zoek naar een extra spits en Christian Benteke lijkt een van de kandidaten te zijn. Bij Liverpool komt de aanvaller totaal niet uit de verf en manager Claudio Ranieri van the Foxes denkt de Belg wel te kunnen gebruiken. Andere opties voor Ranieri zijn Ahmed Musa van CSKA Moskou en Vincent Aboubakar van FC Porto. (La Gazzetta dello Sport)

Nemanja Matic is een van de slachtoffers van de komst van Antonio Conte naar Stamford Bridge. De ex-Vitessenaar past niet in de plannen van Conte, die gaat luisteren naar aanbiedingen voor de middenvelder. Juventus, de ex-club van Conte, lijkt de beste papieren te hebben. De kampioen van Italië lijkt een bod van circa 25 miljoen euro in voorbereiding te hebben. (Daily Express)

Bartlomiej Dragowski kan een droomtransfer maken. De achttienjarige doelman van Jagiellonia Bialystok staat immers in de belangstelling van Bournemouth en Leicester City, de kersverse kampioen van de Premier League. Dat is niet het enige talent dat Jagiellonia mogelijk gaat verlaten, want de negentienjarige aanvaller Karol Swiderski is in beeld bij Empoli. Jagiellonia is de nummer drie van Polen. (Przeglad Sportowy)

Christian Benteke zou een aanwinst zijn voor Leicester City

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties