Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real aast op 'Zuid-Koreaanse Messi' van Barcelona

Laatste update:

Didier Drogba is voorlopig niet van plan om weg te gaan bij Chelsea. De 36-jarige spits laat in het midden of hij doorgaat als voetballer, maar dat hij langer op Stamford Bridge wil blijven is duidelijk. “Als je zo veel hebt gepresteerd als wij hier de afgelopen tien jaar, dan schept dat een band. Ik voel me onderdeel van de grote Chelsea-familie, dus we gaan kijken naar de beste oplossing voor beide partijen”, zegt Drogba. (the Guardian)

Real Madrid probeert Barcelona te beroven van een van de grootste talenten van de jeugdopleiding. De zeventienjarige Seung-Woo Lee, die ‘de Zuid-Koreaanse Lionel Messi’ wordt genoemd, kan als hij wil naar Madrid verhuizen. Lee is een van de slachtoffers van het transferverbod van Barcelona, want hij mag in Catalaanse jeugd een jaar lang geen officiële wedstrijden spelen. (Sport)

Borussia Mönchengladbach heeft zich verzekerd van een langer verblijf van Granit Xhaka. De 22-jarige middenvelder werd in 2012 overgenomen van FC Basel en de Zwitsers international gaat zijn tot medio 2017 lopende contract verlengen. “Mijn vader en zaakwaarnemer hebben een goed gesprek gehad met Borussia. De club wil met me verder, dus ik teken deze week nog bij tot en met de zomer van 2019”, geeft Xhaka aan. (BILD)

Bojan Krkic en Marc Muniesa doen het goed bij Stoke City en dat smaakt Mark Hughes naar meer. De trainer is tevreden over het duo dat een verleden heeft bij Barcelona en wil nu nog twee spelers oppikken bij de Catalaanse grootmacht. De coach van the Potters zat afgelopen weekend op de tribune bij Barcelona B en was daar naar verluidt om de aanvallers Adama Traoré en Sandro Ramírez te bekijken. (El Mundo Deportivo)

Seung-Woo Lee zou bij Real Madrid een beter toekomstperspectief hebben dan bij Barcelona

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties