Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real accepteert onwaarschijnlijk bedrag voor spits

Laatste update:

Tom Overtoom traint voorlopig mee bij Excelsior. De 24-jarige Overtoom gold in het verleden als een van de grootste talenten van de Ajax-opleiding, maar een grote doorbraak in Amsterdam kwam het niet. De voorbije twee seizoenen was de middenvelder actief bij FC Volendam; daarvoor verdedigde hij nog de kleuren van Haarlem, Sparta Rotterdam en SC Veendam. (Voetbal International)

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar Real Madrid neemt genoegen met 25 miljoen euro voor Karim Benzema. Dat zou Arsenal namelijk hebben geboden en Florentino Pérez voelt er veel voor om de Frans international voor een dergelijk bedrag van de hand te doen. Dat is opmerkelijk, daar Olympique Lyon meer overhield aan diens verkoop en de marktwaarde van Benzema hoger wordt ingeschat. (AS)

De kans is groot dat Breel Embolo komend seizoen in de Premier League actief is. Drie clubs hebben interesse in de achttienjarige tiener: Tottenham Hotspur, West Ham United en West Bromwich Albion. FC Basel verlangt minimaal veertien miljoen euro voor in de Kameroen geboren Zwitsers international. De verwachting is dat de Zwitserse club spoedig enkele biedingen zal ontvangen. (Blick)

Dick Advocaat wil graag Junior Hoilett aan de selectie van Sunderland toevoegen. The Black Cats waren afgelopen seizoen allesbehalve productief en hopen dat de aanvaller van Queens Park Rangers daar verandering in kan brengen. Hoilett is een van de grootverdieners van de inmiddels Championship-club en kan naar verluidt voor 3,5 miljoen euro afgehaald worden. (Diverse Britse tabloids)

Denk je dat Karim Benzema vertrekt uit Madrid?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
19
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties