Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real biedt 100 miljoen om Barça af te troeven

Laatste update:

Sven Kums weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 25-jarige middenvelder heeft nog een doorlopend contract bij sc Heerenveen, maar hij overweegt om de Friese club na dit seizoen vaarwel te zeggen. “De kans dat ik wegga, is vijftig procent. Een nieuwe club moet een sportieve stap vooruit betekenen. Financiën zijn niet het belangrijkste. Ik ben niet van plan om na mijn veertigste niet meer te werken, dan zou ik gek worden”, zegt de Belg. (Leeuwarder Courant)

Real Madrid gaat er komende zomer alles aan doen om Neymar ervan te weerhouden dat hij voor Barcelona kiest. Niet alleen zal de speler een uitstekend contractvoorstel onder zijn neus geschoven krijgen, ook Santos zal zich na een verkoop een aantal jaar niet meer hoeven te bekommeren om de financiën. Los Merengues zijn namelijk bereid honderd miljoen (!) euro te betalen voor het Braziliaanse toptalent. (AS)

PSV neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Anton Scheutjens. De keeperstrainer staar sinds 2008 onder contract in Eindhoven, maar de waarschijnlijke nieuwe hoofdtrainer Phillip Cocu ziet het niet zitten in de oud-doelman. Cocu heeft er bij de clubleiding van PSV op aangedrongen om Scheutjens na de zomer te laten vertrekken en Ruud Hesp is een kandidaat om hem op te volgen. (Voetbal International)

Roberto Mancini doet weinig zijn best om de interesse in Fernandinho te ontkennen. Manchester City zou zelfs 27 miljoen euro overhebben voor de Braziliaanse middenvelder van Shakhtar Donetsk. “Fernandinho is een goede speler, maar hij speelt voor Shakhtar. Ik denk ook niet dat er thans veel goede spelers beschikbaar zijn”, zegt de coach. Collega Mircea Lucescu zei onlangs dat de controleur over een transferclausule van vijftig miljoen beschikt. (BBC)

Yossi Benayoun is na dit seizoen transfervrij, daar zijn contract bij Chelsea afloopt. De 32-jarige middenvelder annex aanvaller heeft de clubs in de zomer voor het uitkiezen. “Ik kan misschien blijven, maar ik zoek een club waar ik vaker aan spelen toekom. Mijn zaakwaarnemers beraden zich over aanbiedingen uit Amerika, Spanje, Rusland en Engeland, maar er is op het moment nog niets concreet”, zegt Benayoun. (London Evening Standard)

Hamburger SV mengt zich in de strijd om de handtekening van Amido Baldé. Die Rothosen willen eigenlijk Andreas Cornelius vastleggen, maar sportief directeur Frank Arnesen erkent dat de vraagprijs van FC Kopenhagen van zeven tot negen miljoen euro voor de Duitsers te hoog ligt. De 1 meter 93 lange Baldé van Vitória Guimarães is wel in beeld. “Ja, dat klopt”, zegt Arnesen over de felbegeerde Portugees. (Hamburger Morgenpost)

Luciano Spalletti herhaalt dat hij niet van plan is om Zenit Sint-Petersburg te verlaten. De 54-jarige kale trainer zou in beeld zijn om de nieuwe coach te worden bij zowel Internazionale als AC Milan. “Ik ben gelukkig in Rusland en denk niet aan een vertrek. Er zijn al goede jonge trainers in Italië en ik wil mijn contract hier ook respecteren”, zegt Spalletti, die eerder Sampdoria, Udinese en AS Roma trainde. (Mattina Sport)

Voor welke club zou jij kiezen als je Neymar was?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties