Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real denkt aan Guidetti, Song verlaat Arsenal

Laatste update:

Is Arsenal het schoolvoorbeeld van een vervallen topclub? Misschien wel. Sinds 2005 wonnen the Gunners geen prijs meer en de topspelers verlaten het Emirates Stadium via de achterdeur. Robin van Persie en Theo Walcott dreigen Arsenal in de zomer te verlaten en ook regisseur Alex Song laat het zinkende schip mogelijk achter zich. De Kameroener staat in de belangstelling van Barcelona en Paris Saint-Germain. (Daily Mail)

John Guidetti kan wel eens in de voetsporen van Emmanuel Adebayor gaan treden. De Togolese spits werd vorig seizoen door Manchester City verhuurd aan Real Madrid en de Koninklijke overweegt zich in Engeland te melden om Guidetti volgend seizoen te mogen lenen. De Feyenoord-topscorer keert in de zomer in principe terug naar City en laat aan die club over wat er met hem gebeurt. (The People)

Valencia heeft niet zoveel profijt van spits Jonas, dus kijkt men naar andere aanvallers. Naar Lass Bangoura bijvoorbeeld, die het uitstekend doet op de linkerflank bij Rayo Vallecano. Mede dankzij de bijdragen van de tiener uit Guinea staat Rayo hoog op de ranglijst. Valencia denkt dat hij wel te verleiden is met een lucratief contract en het uitzicht op Champions League-voetbal; wordt nog vervolgd, dus. (AS)

AS Roma kruipt stukje bij beetje dichter tegen de Italiaanse top aan. De Romeinen staan nu op de vierde plaats en sportief directeur Walter Sabatini is erg tevreden met trainer Luis Enrique. “Een cijfer? Een tien is het maximale, dus dan kies ik een tien. Hij is een beest, erg goed. Hij is een groot leider, onvermoeibaar met brandend vuur”, aldus Sabatini. De hoofdcoach heeft een aflopend contract in Rome. (Sky Italia)

De jeugd heeft de toekomst, zo ook bij Feyenoord. De Rotterdammers willen de in 2013 aflopende contracten van Jerson Cabral en Kelvin Leerdam verlengen. Zij moeten hiermee in de voetsporen treden van Jordy Clasie, Kamohelo Mokotjo en Bruno Martins Indi, die eerder hun papiertjes in De Kuip openbraken. Naast de huurlingen hebben Darley, Ronald Graafland, Gill Swerts, Dani Fernández en Ricky van Haaren nu nog aflopende verbintenissen. (RTV Rijnmond)

Gus Poyet wil graag in de Premier League aan de slag en krijgt daar nu de kans voor. Wolverhampton Wanderers ontsloeg onlangs Mick McCarthy en ziet in de huidige trainer van Championship-club Brighton & Hove Albion de geschikte opvolger. De Uruguayaan is misschien wel de beste keus voor the Wolves, want Alan Curbishley en Steve Bruce zien allebei niets in een diensterband bij de laagvlieger. (Daily Mirror)

Davide Santon had in de zomer meer dan een optie toen hij besloot Internazionale te verlaten. In december onthulde zijn zaakwaarnemer al dat Fiorentina het geld niet bijeen wist te schrapen voor de verdediger en nu zegt Santon zelf dat AS Roma ook in de markt was. “Maar het werd niet concreet en vervolgens kwam Newcastle United. Die wilden me eerst huren, maar kochten me vervolgens toch”, zegt de Italiaan. (Sky Italia)

John Guidetti zou ook bij Real Madrid eenvoudig scoren

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties