Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real denkt oplossing voor soap te hebben gevonden

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Alexandre Pato een herkansing krijgt in Europa. De 25-jarige Braziliaan stond in het verleden onder contract bij AC Milan en mogelijk speelt hij komend seizoen bij VfL Wolfsburg. Daar zal hij een concurrent moeten worden van Bas Dost. Wolfsburg kan Pato goed gebruiken, want men zoekt naar een snelle en beweeglijke aanvaller. (Sky Italia)

Hoewel we langzaam maar zeker richting het einde van de transferperiode kruipen, is het nog altijd goed mogelijk dat David de Gea naar Real Madrid verhuist. Om Manchester United niet met een keepersprobleem op te zadelen, is de Spaanse grootmacht bereid om Keylor Navas de omgekeerde weg te laten bewandelen. Door de komst van De Gea zou Navas bij Real sowieso op het tweede plan belanden. (Marca)

Federico Fazio had de nieuwe leider van de defensie van Tottenham Hotspur moeten worden, maar de drievoudig international van Argentinië faalde faliekant in die opdracht. Inmiddels is hij in Noord-Londen gepasseerd door aankopen Toby Alderweireld en Kevin Wimmer. De 28-jarige Fazio staat nu op het punt om voor circa zeven miljoen euro naar West Bromwich Albion te verhuizen. (The Telegraph)

Napoli heeft een verhoogd bod gedaan op Nikola Maksimovic, maar nu is het te laat. Voorzitter Urbano Cairo van Torino vond een bod van twaalf miljoen euro haast lachwekkend en nu Napoli met vijftien miljoen euro aan komt zetten, mag Maksimovic niet meer weg. “Zo vlak voor het einde van de transferperiode willen wij een van de beste verdedigers van de Serie A niet meer kwijt”, aldus Cairo. (Radio Kiss Kiss)

Zie jij David de Gea nog deze zomer naar Real Madrid gaan?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
4
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
32
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
103
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
42
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties