Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real en City dagen Barcelona voor de rechter

Laatste update:

Granada hoopt in de tweede seizoenshelft te kunnen beschikken over Sergi Roberto. Dat bevestigt Quique Pina, de voorzitter van de Spaanse club: 'We willen hem inderdaad hebben en hebben al met zijn zaakwaarnemer gesproken. Hij sluit niet uit dat Barcelona hem wil verhuren, dus we zullen zien", zegt Pina. Vanuit Engeland is er belangstelling van Sunderland en Fulham voor Sergi Roberto. (AS)

Real Madrid en Manchester City gaan ver om Neymar uit handen van Barcelona te houden. De clubs denken dat Barça inderdaad al een aanbetaling van tien miljoen euro aan Santos heeft gedaan om Neymar in de zomer van 2014 voor veel geld binnen te halen. Real en City willen er bij de rechter op wijzen dat dat echt niet toegestaan is en de spits zo voor zichzelf winnen. (Le 10 Sport)

Jasmin Kurtic speelde vorig seizoen op huurbasis voor Varese en keerde sterker terug naar Palermo. De Sloveense middenvelder komt behoorlijk wat aan spelen toe, maar toch hopen drie Italiaanse clubs dat Kurtic in januari opnieuw verhuurd kan worden. Het gaat om Torino, Bologna en Chievo Verona. De 23-jarige Kurtic stond dit seizoen in meer dan de helft van de competitieduels van Palermo in de basis. (Corriere dello Sport)

Paolo Cannavaro wordt mogelijk voor negen maanden geschorst vanwege zijn vermeende betrokkenheid in een omkoopschandaal en dus is het logisch dat Napoli op zoek is naar een nieuwe verdediger. De naam van Erik Pieters is gevallen, maar Daniele Gastaldello is waarschijnlijk een meer realistische optie. De aanvoerder van Sampdoria heeft echter nog wel een contract dat tot medio 2014 doorloopt. (Sky Italia)

Frank Lampard heeft zijn jawoord gegeven aan Los Angeles Galaxy. De middenvelder zal het seizoen nog afmaken bij Chelsea, maar vertrekt vervolgens naar de Verenigde Staten, waar hij David Beckham moet doen vergeten. LA Galaxy zal 100.000 euro per week gaan betalen aan de 34-jarige Lampard, die zijn oude trainer Claudio Ranieri (AS Monaco) en zijn oom Harry Redknapp (Queens Park Rangers) teleurstelt. (Daily Mirror)

Royston Drenthe zou akkoord zijn met het Russische Alania Vladikavkaz, maar in Noord-Ossetië laten ze niet los over de vermeende komst van de Rotterdammer. Zaakwaarnemer Antonio Salerno bevestigt wel de interesse van twee clubs uit Rusland en één uit Italië. “Ik heb ook al gesproken met AC Milan en Lokomotiv Moskou”, zegt hij. Blijft er dus nog één ploeg over en dat lijkt ons Alania. (Corriere dello Sport)

John Heitinga heeft na de jaarwisseling mogelijk een concurrent minder. Sunderland is namelijk op zoek naar een nieuwe verdediger en overweegt om een bod uit te brengen op Sylvain Distin, die al 35 jaar oud is, maar vrijwel wekelijks laat zien dat hij nog niet versleten is. Distin is een belangrijke speler in het elftal van David Moyes en Everton wil de Fransman dan ook eigenlijk niet laten gaan. Maar wie weet wat Sunderland biedt. (Daily Mirror)

Bij welke club zou Neymar het beste passen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
0
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
10
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties