Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real gaat dikke winst maken met bliksemtransfer

Laatste update:

Manolo Gabbiadini overweegt een transfer te maken. De aanvaller kwam dit seizoen door de geweldige vorm van Gonzalo Higuain niet altijd aan spelen toe en zou in de belangstelling staan van onder meer Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg. “Als hij nog zo’n seizoen meemaakt, dan loopt hij het risico dat hij zijn carrière ruïneert. Er is interesse uit Duitsland en Engeland”, zegt tussenpersoon Giacomo Petralito. (Radio CRC)

Real Madrid is naar verluidt van plan om de koopoptie op Alvaro Morata te lichten. De Koninklijke dient daarvoor dertig miljoen euro te betalen, maar zou niet van plan zijn om de aanvaller ook lang te behouden. Men schijnt Morata voor meer dan vijftig miljoen weer te willen verkopen en de Spanjaard gaat zelf liever naar Manchester City dan naar Manchester United, dat ook interesse heeft. (The Guardian)

Josep Guardiola krijgt het niet makkelijk wanneer hij volgend seizoen voor de groep staat van Manchester City, zegt Xherdan Shaqiri. “Hij is een erg goede trainer van wie de spelers veel zullen leren, maar aan de andere kant verwacht men ook dat hij alles wint. Dat wordt moeilijk, want het wordt een zwaar seizoen. De competitie wordt immers beter en beter”, zegt de aanvaller van Stoke City. (Sky Sports)

Arsenal heeft een bod van bijna twee miljoen euro uitgebracht op Rob Holding. Het was al bekend dat scouts van the Gunners de twintigjarige centrale verdediger aan het werk hadden gezien en manager Arsène Wenger zou nu dus ook door willen pakken. Holding, die onder contract staat bij Bolton Wanderers, werd eerder ook al in verband gebracht met Everton en Bournemouth. (The Sun)

Real Madrid moet Álvaro Morata zelf terughalen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties