Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real geeft alle zaakwaarnemers hetzelfde antwoord

Laatste update:

Het is niet uitgesloten dat Christian Benteke alsnog van Aston Villa naar Liverpool gaat. Trainer Brendan Rodgers van the Reds had zich er al bij neergelegd dat de Belgische spits niet weg mocht en keek reeds verder naar alternatieven als Danny Ings van Burnley en Edin Dzeko (Manchester City), maar er wordt beweerd dat Benteke bereid is om een overgang naar Anfield te forceren en een transferverzoek in te dienen. (The Sun)

Slecht nieuws voor Louis van Gaal: er staat maar één keeper op het verlanglijstje van Real Madrid. De Spaanse topclub is op zoek naar een opvolger van Iker Casillas en David de Gea van Manchester United is naar verluidt de enige kandidaat voor de Koninklijke. Er wordt beweerd dat diverse goalies zijn aangeboden in Madrid, maar dat de reactie van Real telkens hetzelfde was: ‘Wij willen alleen De Gea’. Wordt vervolgd. (AS)

Olympique Marseille zit achter dezelfde trainer als Real Madrid aan. Paco Jémez levert uitstekend werk bij Rayo Vallecano, de huidige nummer tien van de Primera División, en werd al genoemd als mogelijke opvolger van Carlo Ancelotti bij de Koninklijke. De 45-jarige oud-verdediger krijgt echter ook de kans om eens buiten Spanje aan de slag te gaan en in de Ligue 1 te gaan werken voor de grootmacht uit Marseille. (AS)

Quincy Promes krijgt bij Spartak Moskou mogelijk te maken met een nieuwe trainer. De Russische topclub overweegt naar verluidt om Murat Yakin te vervangen door Valeri Karpin, die een verleden heeft bij Spartak. De 72-voudig Russisch international speelde er tussen 1990 en 1994, keerde er in 2009 terug als coach en na zijn afscheid in 2012 was Karpin al snel weer terug, om zijn opvolger Unai Emery te vervangen. Nu is een nieuwe terugkeer mogelijk. (Izvestia)

David de Gea is de best denkbare keeper die Real Madrid kan halen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties