Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real haalt nieuwe rechtsback op in Engeland

Laatste update:

Het is niet uitgesloten dat Lionel Messi van Barcelona naar Paris Saint-Germain vertrekt. Volgens PSG-aanvaller Ezequiel Lavezzi, bij het Argentijns elftal ploeggenoot van de Barça-vedette, zou Messi best naar Parijs kunnen komen. “Waarom niet? Tegenwoordig is alles mogelijk in de voetbalwereld”, betoogt Lavezzi. “Het is best mogelijk dat een speler een keer iets anders wil”, houdt de Argentijn zichzelf voor. (TF1)

Real Madrid overweegt een nieuwe rechtsback op te pikken in de Premier League. Trainer Carlo Ancelotti is wel tevreden over Daniel Carvajal, maar de kans dat Álvaro Arbeloa komende zomer uit het Santiago Bernabéu vertrekt is groot. Er moet dan ook een vleugelverdediger worden aangetrokken en Glen Johnson is naar verluidt een belangrijke kandidaat. De rechtsback van Liverpool werd al eerder in verband gebracht met Real. (Daily Telegraph)

Javi García kan naar Everton. De 27-jarige middenvelder is bij Manchester City niet zeker van een basisplaats en de Spanjaard wil de garantie op speelminuten. Die kan hij dus krijgen bij Everton, al is de club uit Liverpool niet van plan om twintig miljoen euro te betalen. Dat is ongeveer het bedrag dat City betaalde aan Benfica en the Citizens zijn niet van plan om veel verlies te lijden. (Daily Mirror)

Ivica Olic wil dolgraag naar Stoke City, maar zijn kinderen liggen dwars bij een mogelijke transfer. De spits van VfL Wolfsburg heeft dus nog geen knopen doorgehakt. “Mijn kinderen hebben me gesmeekt in Duitsland te blijven. Ik heb gezegd dat ik wacht met het nemen van een beslissing en mezelf wat meer tijd geef”, klinkt het. Olic is bij Wolfsburg, mede door de concurrentie van Bas Dost, niet zeker van een basisplek. (NDR)

Is Glen Johnson goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties