Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real heeft contact over sensationele terugkeer

Laatste update:

José Mourinho mist een echt nummer tien bij Manchester United en hij weet wie er geknipt voor is om deze plek op te vullen. Mesut Özil is het voornaamste transferdoelwit van the Red Devils. (Daily Telegraph)

Barcelona en Manchester United zijn echter niet de enige geïnteresseerden in Özil. De middenvelder van Arsenal zou contact hebben gehad met Zinédine Zidane over een sensationele terugkeer naar Real Madrid. (The Sun)

De gesprekken tussen Toby Alderweireld en Tottenham Hotspur over een nieuw contract zijn vastgelopen. Als het aan de verdediger ligt, krijgt hij in de toekomst een aanzienlijk beter salaris en Manchester City zou de situatie in de gaten houden. (Daily Mail)

Sam Allardyce heeft een contract voor achttien maanden getekend bij Everton, maar is van plan om ook daarna nog te blijven. De manager vertrok vorig seizoen bij Crystal Palace en zei toen met pensioen te gaan. (the Guardian)

West Bromwich Albion heeft Ahmed Hegazi gehuurd van Al-Ahly. Ondanks dat the Baggies een optie tot koop hebben bedongen, vrezen ze dat de Egyptenaar volgend seizoen alsnog elders zal spelen. (The Sun)

Zie jij Emre Can zijn contract bij Liverpool alsnog verlengen?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties