Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real heeft 105 miljoen euro klaarliggen voor duo

Laatste update:

Rini Coolen keert mogelijk terug in Nederland. De 46-jarige Arnhemmer is bij PEC Zwolle in beeld om hoofd opleidingen te worden. Coolen was tot en met 2011 actief bij het Australische Adelaide United, maar daar werd hij uit zijn functie gezet. Daarvoor werkte hij als trainer tussen 2004 en 2006 bij FC Twente en AGOVV Apeldoorn en RBC Roosendaal. Die clubs bestaan inmiddels niet meer. (RTV Oost)

Real Madrid is van plan om in de zomer een gigantische slag te slaan op de Engelse transfermarkt. De club heeft iets meer dan honderd miljoen euro in de portefeuille en voor dat bedrag moeten twee spelers naar de Spaanse hoofdstad komen. De eerste is Gareth Bale van Tottenham Hotspur, die circa zestig miljoen euro kost. De tweede is Sergio Agüero van Manchester City, richtprijs 45 miljoen euro. (Daily Express)

VfL Wolfsburg houdt serieus rekening met het vertrek van de duurbetaalde vedette Diego. De club heeft in ieder geval alvast interesse in Beñat, de felbegeerde controleur van Real Betis. In Wolfsburg wil men nog wel eens veel geld betalen voor één speler en dat is ook het geval bij Beñat: naar verluidt hebben die Wölfe twintig miljoen euro voor hem over. De Spanjaard wordt ook genoemd bij Valencia en Atlético Madrid. (Wolfsburger Allgemeine Zeitung)

Mensen die het op Twitter gemunt hebben op Joey Barton weten dat ze van repliek gediend worden. “Hoezo denken jullie dat ik in de Championship ga spelen? Queens Park Rangers gaat misschien naar de Championship, maar ik zeker niet. Er is al een overeenkomst met Olympique Marseille voor volgend seizoen”, schrijft de middenvelder, dit seizoen verhuurd aan l’OM. (BBC)

Swansea City heeft zich verzekerd van Europees voetbal en hoopt daarvan te profiteren. De winnaar van de Capitol One Cup probeert om Romelu Lukaku, dit seizoen door Chelsea uitgeleend aan West Bromwich Albion, komende zomer op huurbasis over te nemen. De negentienjarige Belg heeft geen zin om op Stamford Bridge op de bank te gaan zitten, maar wil wel Europees spelen; bij Swansea kan dat. (Daily Mirror)

Een transfer van Oleksandr Jakovenko naar Fiorentina is allerminst in kannen en kruiken. “Ik heb nog niet bij Fiorentina getekend. Of ik in Florence ben geweest? Nee. Een overeenkomst met Anderlecht is nog altijd mogelijk”, zegt de 25-jarige aanvaller uit Oekraïne. Jakovenko is bij Anderlecht niet zeker van een basisplek: hij speelde dit seizoen 22 competitieduels, waarvan liefst 15 als invaller. (Diverse Italiaanse media)

Sunderland-middenvelder Craig Gardner maakt zich niet populair bij trainer Paolo Di Canio. De Italiaan is de opvolger van Martin O’Neill en liet zich ontvallen dat die een selectie had achtergelaten die niet bepaald fit was. Gardner vindt dat echter onzin. “Er zijn mensen die daarover gesproken hebben, maar het slaat nergens op. Onder de nieuwe coach trainen we net zo hard als voorheen”, maakt de Engelsman duidelijk. (Daily Mirror)

Welke speler zou voor Real Madrid de grootste versterking zijn?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties