Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real heeft 65 miljoen over voor sterkhouder United

Laatste update:

Manchester United ziet nog geen reden om met Ander Herrera om de tafel te gaan. De middenvelder staat weliswaar nog maar zestien maanden op de loonlijst, maar hij heeft nog niks van de directie vernomen. (The People)

Thibaut Courtois is het plan B van Real Madrid. De Spaanse topclub heeft nog steeds interesse in David de Gea en is bereid om aan de transferclausule van 65 miljoen euro in het contract van 'the Mancunian' te voldoen. (Marca)

AC Milan heeft nog steeds goede hoop op de zomerse komst van Jack Wilshere. Bournemouth zal de middenvelder niet overnemen en Arsenal heeft niet de intentie om een nieuw contract uit te delen. (Daily Telegraph)

Manchester United gaat na het seizoen met José Mourinho om de tafel. De club wil aan het huidige contract voor drie jaar nóg een seizoen toevoegen, plús een optie voor het seizoen 2021/22. (Diverse Britse tabloids)

Arsenal gaat Joe Hart komende zomer niet overnemen van Manchester City. Manager Arsène Wenger heeft de geruchten over de eventuele komst van de Engelse sluitpost ontkracht op een persconferentie. (ESPN)

Is David de Gea bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United?

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
7
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
6
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties