Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real laat slachtoffer komst Kroos voor schijntje gaan

Laatste update:

AS Monaco staat op het punt een verdediger voor de neus van Chelsea weg te kapen. Antonio Rudiger staat momenteel nog onder contract bij VfB Stuttgart, maar de 21-jarige stopper staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Monaco bracht al tevergeefs een bod van vijftien miljoen euro uit en is van plan om een nieuwe aanbieding te doen. José Mourinho wil de stopper nar Stamford Bridge halen. (Daily Mirror)

Het begint erop te lijken dat Real Madrid echt van Sami Khedira af wil en dat Arsenal daarvan profiteert. De Duitse middenvelder wordt al de hele zomer in verband gebracht met een vertrek uit het Santiago Bernabéu en de Koninklijke is naar verluidt om hem voor een vriendenprijsje te laten gaan: er wordt beweerd dat Khedira voor tien miljoen euro weg mag en dat bedrag zou Arsenal meteen op tafel leggen voor de controleur. (Daily Mirror)

Harry Redknapp hoopt dat Lassana Diarra bereid is om fors in te leveren. De trainer van Queens Park Rangers kent de Franse middenvelder nog uit hun gezamenlijke tijd bij Portsmouth en zou graag opnieuw met hem samenwerken. Dan zal Diarra wel genoegen moeten nemen met een salaris dat veel lager is dan wat hij nu verdient bij Lokomotiv Moskou: in plaats van een ton per week zou hij dan nog maar de helft krijgen. (Daily Mirror)

West Ham United heeft ‘de nieuwe Patrick Vieira’ naar de Premier League gehaald. Dat is althans de hoop die Cheikhou Kouyaté zelf uitspreekt. De van Anderlecht overgekomen middenvelder werd in België al vergeleken met de voormalig speler van Arsenal en Manchester City. “Dat was erg leuk, want hij was een fantastische speler. Het is nu aan mij om die vergelijking waar te maken”, zegt de 24-jarige Senegalees. (Daily Mirror)

Real Madrid moet Sami Khedira ...

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
3
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
13
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties