Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid-aankoop ondergaat keuring op 26 december

Laatste update:

Jonny Evans kan in januari alle kanten op. De verdediger van West Bromwich Albion geniet interesse van West Ham United en Everton, maar de Noord-Iers international kan ook een verbeterd contract met WBA ondertekenen. (The Sun)

Mauro Icardi ondergaat op 26 december een medische keuring bij Real Madrid. De topclub uit Spanje betaalt Internazionale tachtig miljoen euro voor de aanvaller, die zelf negen miljoen euro per jaar gaat verdienen (Diario Gol)

Adrien Trebel wordt door tal van Bundesliga-clubs in de gaten gehouden. De middenvelder van Anderlecht kan zijn huidige salaris van 1,3 miljoen euro bruto makkelijk verdubbeld zien worden in Duitsland. (Het Nieuwsblad)

Scouts van West Bromwich Albion zitten donderdag op de tribune bij het Europa League-duel tussen Rode Ster Belgrado en FC Köln. De interesse van de Engelsen gaat uit naar Richmond Boakye, die ook bij Chelsea in beeld is. (The People)

Jean Michel Seri krijgt mogelijk alsnog een transfer naar een topclub. Een overstap naar Barcelona ging afgelopen zomer niet door, maar nu hebben Liverpool en Manchester City interesse in de middenvelder van OGC Nice. (Le10Sport)

Denk jij dat Mauro Icardi de overstap van Internazionale naar Real Madrid zal maken?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties