Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid bereidt bod van zeventig miljoen euro voor

Laatste update:

Manchester United gaat aankomende zomer ook afscheid nemen van een aantal spelers. Jesse Lingard en Andreas Pereira worden waarschijnlijk verkocht. (Daily Mail)

Real Madrid bereidt een bod van zeventig miljoen euro voor op Napoli-middenvelder Fabian Ruíz. De Koninlijke hoopt dat deze aanbieding voldoende is om het eveneens geïnteresseerde Barcelona en Manchester City af te troeven. (Calciomercato)

Wolverhampton Wanderers was vorige maand dicht bij de komst van Edmond Tapsoba. De Engelsen trokken echter op het laatste moment de stekker uit een deal van 21 miljoen euro met Vitória Guimarães, waarna hij naar Bayer Leverkusen verkaste. (Birmingham Mail)

Leicester City is nog altijd bezig met de komst van Callum McGregor. De middenvelder van Celtic, die wordt gezien als opvolger van James Maddison, moet dertig miljoen euro kosten. (Leicester Mercury)

Internazionale is niet te spreken over de prestaties van Alexis Sánchez. De kans is daarom groot dat de aanvaller aankomende zomer terugkeert naar Manchester United. (Daily Star)

Denk jij dat Fabian Ruíz volgend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties