Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid betaalt PSG alvast veertig miljoen euro

Laatste update:

Juventus gaat over een jaar een nieuwe poging wagen om Isco los te weken bij Real Madrid. De Spaanse aanvallende middenvelder moet la Vecchia Signora een bedrag van 75 miljoen euro kosten. (Calciomercato)

Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben een pact gesloten over een toekomstige transfer van Kylian Mbappé. De Koninklijke heeft reeds een bedrag van 40 miljoen euro betaald en maken in de toekomst nog eens 275 miljoen over. (El Chiringuito)

Cenk Tosun kan nog vertrekken bij Everton. De Turkse spits heeft zich in de kijker gespeeld bij het Qatarese Al-Gharafa, dat tevergeefs een poging heeft ondernomen om Felipe Caicedo over te nemen van Lazio. (Sky Sports)

Internazionale gaat mogelijk na een samenwerking van 26 jaar afscheid nemen van shirtsponsor Pirelli. Het bandenmerk moet in 2021 vervangen worden door het Chinese Evergrande Group, dat tevens eigenaar is van Guangzhou Evergrande. (Corriere dello Sport)

Scouts van Manchester United zaten afgelopen weekeinde andermaal op de tribune bij Benfica. Doel van het bezoek was Ruben Dias, die tevens begeerd wordt door Atlético Madrid, AC Milan en Juventus. (Sky Sports)

Denk jij dat Kylian Mbappé in de toekomst voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties