Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid betaalt vijftig miljoen voor verdediger

Laatste update:

Barcelona gaat zich versterken met Lucien Agoumé. Het Franse talent wordt komende zomer transfervrij overgenomen van Sochaux. (Sport)

Militao heeft zijn jawoord gegeven aan Real Madrid. De Spaanse grootmacht betaalt vijftig miljoen euro om de Braziliaanse verdediger over te nemen van FC Porto. (AS)

Internazionale is met Mauro Icardi in gesprek over een nieuw contract. De Argentijnse spits mikt op een nieuwe deal met een jaarsalaris van 7,5 miljoen euro. (Calciomercato)

FC Nantes ziet in Valère Germain de ideale opvolger van de naar Cardiff City vertrokken Emiliano Sala. De aanvaller van Olympique Marseille is ook in beeld bij OGC Nice. (20 Minutes)

Ook Stade Reims mengt zich in de race om Arber Zeneli. De Fransen hebben drie miljoen euro over voor de aanvaller van sc Heerenveen, die al werd genoemd bij Strasbourg en zelfs bij Chelsea. (Foot Mercato)

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
3
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
10
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
18
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties