Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid betrekt Pepe en Di María in transfer

Laatste update:

Clarence Seedorf heeft de afgelopen weken wat trappen na gekregen na zijn vertrek bij AC Milan, maar Kaká is wél te spreken over de Nederlander. 'Het was altijd een plezier om met hem te werken en we zijn altijd professioneel en vriendelijk met elkaar omgegaan. Het is nooit een probleem geweest dat hij net pas aan zijn trainerscarrière was begonnen, maar ik wens Filippo Inzaghi ook veel geluk", zegt Kaká. (Sky Italia)

Het zou zomaar kunnen dat Pepe zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid al gespeeld heeft. De Portugese verdediger moet naar verluidt een rol spelen in de transfer van Radamel Falcao, de door Real begeerde spits van AS Monaco. De Koninklijke zou niet alleen Ángel Di María, maar ook Pepe naar de Monegasken willen laten gaan. Pepe heeft een goed seizoen achter de rug, maar Real heeft Raphaël Varane ook nog. De Spanjaarden willen overigens ook James Rodríguez van Monaco overnemen. (Le Parisien)

In ongeveer een jaar tijd heeft Wilfried Zaha meer dan de helft van zijn waarde verloren. Manchester United betaalde in 2013 een maximumbedrag van negentien miljoen euro voor de vleugelspeler en nu staat hij voor circa negen miljoen euro in de etalage. Nieuwbakken manager Louis van Gaal is niet onder de indruk van Zaha, die kan rekenen op serieuze interesse van Newcastle United. (Daily Mirror)

Mogelijk vertrekt Moussa Sissoko na anderhalf jaar alweer bij Newcastle. De 24-jarige international van Frankrijk, die nog een contract heeft voor vijf seizoenen, wordt genoemd bij Liverpool en AS Monaco. Newcastle United zal de hoofdprijs vragen, dus of Liverpool als competitiegenoot een kans maakt is nog maar de vraag. Monaco heeft zoals bekend geld als water. (L’Équipe)

Radamel Falcao is een aanwijsbaar betere spits dan Karim Benzema

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
14
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties