Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid biedt international aan bij Koeman

Laatste update:

Leicester City heeft een mannetje naar Porto Alegre gestuurd. Hij is op het vliegtuig gestapt voor een gesprek met Luan, een 23-jarige aanvaller van Grémio, die in de Olympische selectie van Brazilië zit. (ESPN Brazil)

Mateo Kovacic wordt met heel wat topclubs in verband gebracht, maar deze verenigingen hebben helemaal geen serieuze belangstelling. Real Madrid heeft de Kroaat nu zelf maar aangeboden bij Everton en West Ham United. (Daily Mail)

Internazionale gaat zich versterken met het Kroatische talent Karlo Butic. Volgens de zaakwaarnemer van de zeventienjarige middenvelder, die nu nog bij Zadar speelt, is zijn cliënt al medisch gekeurd en moet er alleen nog een handtekening gezet worden onder een contract. (RAI)

Crystal Palace verwacht de komst van Andros Townsend snel te kunnen afronden. De onderhandelingen met Newcastle United naderen het einde en Townsend zelf heeft al zijn jawoord gegeven. (Sky Sports)

Dimitar Berbatov staat voor een terugkeer naar Engeland. De 35-jarige aanvaller is vertrokken bij PAOK Saloniki en onderhandelt met zowel Nottingham Forest als met Newcastle United. (Gong)

Mateo Kovacic zou meer op zijn plaats zijn bij een club als Everton of West Ham United

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
114
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties