Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid denkt aan onmogelijke opvolger Casillas

Laatste update:

Napoli maakt kans op de komst van een versterking uit de Argentijnse competitie. De 21-jarige Jonathan Calleri speelt momenteel voor Boca Juniors, maar de aanvaller heeft naar verluidt gezegd dat hij het liefst al in januari naar Europa wil verhuizen. Goed nieuws voor i Partenopei, die Calleri al enige tijd in de gaten houden en overwegen om zich tijdens de winterse transfermarkt al te melden bij zijn huidige werkgever. (Sky Italia)

Real Madrid heeft een onwaarschijnlijke opvolger van Iker Casillas op het oog. De Koninklijke schijnt het te hebben voorzien op Thibaut Courtois, maar de kans dat de Belgische keeper naar het Santiago Berbabéu komt is heel klein. Ten eerste wil Chelsea Courtois niet kwijt, ten tweede is een dergelijke overgang vermoedelijk geen optie voor de doelman zelf. Hij kwam de afgelopen drie jaar uit voor Atlético Madrid. (Le 10 Sport)

Christoph Kramer sluit niet uit dat hij de Bundesliga op korte termijn gaat verlaten. De Duitse middenvelder wordt in verband gebracht met de Europese top en kan niet ontkennen dat hij zich daardoor gevleid voelt. “Ik heb het momenteel naar mijn zin bij Borussia Mönchengladbach en ik sta onder contract bij Bayer Leverkusen, maar het is waar dat er belangstelling is van mooie andere clubs”, geeft de Duits international te kennen. (Kicker)

De clubleiding van Sevilla weet al wie de opvolger van Carlos Bacca moet worden. Als de Colombiaanse aanvaller verkocht wordt, moet een landgenoot hem komen vervangen; los Rojiblancos zijn dan van plan om Teófilo Gutiérrez in huis te halen. De 37-voudig Colombiaans international staat momenteel nog onder contract bij River Plate in Argentinië, maar de kans op een winterse overgang naar Europa is groot voor Teo. (AS)

Thibaut Courtois is de keeper die Real Madrid nodig heeft

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
23
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties