Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid denkt na over ruildeal met James

Laatste update:

Yaya Touré krijgt naar verluidt de kans zijn zakken te vullen in China. Het was al bekend dat Wayne Rooney en Zlatan Ibrahimovic gewild zijn in de Chinese competitie en de Ivoriaanse middenvelder van Manchester City schijnt nu eveneens in aanmerking te komen voor een lucratief contract; de 32-jarige Touré zou in China in drie seizoenen het duizelingwekkende bedrag van 33 miljoen euro kunnen verdienen. (The Sun)

Het is goed mogelijk dat James Rodríguez komend seizoen in de Premier League voetbalt. Het is al even duidelijk dat Real Madrid aast op Chelsea-sterspeler Eden Hazard en James wordt naar verluidt ingezet als wisselgeld; de aanvallende middenvelder uit Colombia zou naar Stamford Bridge moeten vertrekken, om ruimte te maken voor de komst van Hazard. Chelsea staat open voor zo’n deal, zo wordt beweerd. (Don Balón)

Besiktas speelt inderdaad met de gedachte om weer contact op te nemen met Arsenal. Afgelopen zomer was er al sprake van dat de Turkse topclub zich zou willen versterken met doelman David Ospina van the Gunners en nu bevestigt vicevoorzitter Ahmet Nur Çebi dat zijn club geïnteresseerd is. “Ja, we hebben belangstelling. Maar we zijn niet zeker van zijn komst, dus we kijken verder rond”, zegt hij. (Milliyet)

Paul-Georges Ntep heeft er weer een optie bij. De 23-jarige aanvaller van Stade Rennes wordt naar verluidt gevolgd door Internazionale en ook Liverpool, Arsenal, West Ham United, Swansea City, Paris Saint-Germain en Bayern München zouden de tweevoudig A-international van Frankrijk in de gaten houden. Ntep komt uit de jeugd van AJ Auxerre en was dit seizoen goed voor twee doelpunten in zes wedstrijden. (Le 10 Sport)

James Rodríguez past beter in de Premier League

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
13
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties