Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid denkt na over zeer bijzondere transfer

Laatste update:

Manuel Pellegrini neemt na dit seizoen afscheid van Manchester City, maar blijft mogelijk in de absolute top werkzaam. De Chileen zou bij Paris Saint-Germain namelijk een serieuze gegadigde zijn om Laurent Blanc op te volgen. De Franse oud-verdediger is met PSG ongenaakbaar in eigen land, maar is nooit de favoriete coach van de Qatarese bazen geweest. De 62-jarige Pellegrini zou hem kunnen opvolgen. (Daily Mirror)

Yaya Touré wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een lucratief avontuur in China, maar dat is nog allesbehalve zeker. Wanneer de voorgestelde deal niet doorgaat, komt Real Madrid waarschijnlijk in beeld. De Spanjaarden zijn op de hoogte van de onvrede van de middenvelder van Manchester City, die niet blij is met de naderende komst van Josep Guardiola. Los Merengues denken alvast na over een bod op de Ivoriaan, die in het verleden nog bij Barcelona speelde. (Sport)

Borussia Dortmund bracht tevergeefs een bod van 27,3 miljoen euro uit op Breel Embolo, maar de aanvaller heeft niet het gevoel dat hij echt zoveel waard is. “Dat zijn slechts de bedragen die genoemd worden. Ik ben gewoon Breel en probeer iedere keer op het veld weer het beste van mezelf te laten zien”, aldus de achttienjarige aanvaller uit Zwitserland, die bij Basel nog een contract heeft tot de zomer van 2019. (Blick)

Sekou Sanogo liep door getreuzel van zijn werkgever Young Boys Bern een mooie transfer naar Hamburger SV mis. Beide partijen waren al akkoord over een huur met optie tot koop en Sanogo was al medisch gekeurd, maar de fax met de ondertekende papieren keerde pas om 18.04 uur terug op de burelen van HSV. Vier minuten te laat: de transfermarkt in Duitsland sloot om zes uur. (BILD)

Heeft Real Madrid nog iets aan Yaya Touré?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
1
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties