Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid eist 40 tot 50 miljoen euro

Laatste update:

Arthur Cabral geldt als belangrijkste transferdoelwit van Leeds United. De Braziliaanse spits maakte een uitstekende indruk in zijn debuutseizoen voor FC Basel, waarin hij goed was voor 14 goals in 26 competitieduels. (Globo Esporte)

Real Madrid is bereid Isco voor veertig tot vijftig miljoen euro te verkopen. De middenvelder ziet een transfer echter niet zitten en er liggen ook nog geen officiele aanbiedigen op tafel. (Mundo Deportivo)

Aston Villa wil een slag slaan bij Southampton. Eerstgenoemde Engelse club aast op Michael Obafemi, maar West Bromwich Albion zit eveneens achter de jonge spits aan. (The Sun)

Fulham mengt zich in de strijd om Florentino Luis. De jonge middenvelder, die voor een huursom van 2,5 miljoen euro per seizoen Benfica kan verlaten, staat ook op het lijstje van Leeds United. (Daily Mail)

Edin Dzeko kan AS Roma gaan verlaten deze zomer. De Italiaanse topclub denkt daarom aan spits Arek Milik, die waarschijnlijk gaat vertrekken bij Napoli, als mogelijke opvolger. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties