Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid gaat nieuw keepersrecord vestigen

Laatste update:

Barcelona hoopt Valencia volgend jaar zomer van een groot talent te beroven. Scouts van de Catalaanse grootmacht hebben de twintigjarige vleugelaanvaller Nando Garcia nu al een paar keer live aan het werk gezien en hebben een positief advies afgegeven aan de directie. Het contract van Garcia loopt na dit seizoen af en hij kan dan dus transfervrij overstappen naar Camp Nou. Garcia moet dan aansluiten bij het tweede elftal. (El Mundo Deportivo)

Real Madrid is voornemens om van David de Gea de duurste keeper aller tijden te maken. De Spaanse topclub wil de doelman van Manchester United terug naar zijn vaderland halen en bereidt een winters bod voor. Hoeveel de Koninklijke precies zou willen uitgeven is niet bekend, maar het is duidelijk dat het meer is dan de ruim 54 miljoen euro, die Juventus in 2001 aan Parma betaalde voor Gianluigi Buffon. (Marca)

Tottenham Hotspur wil werk maken van de komst van Seydou Doumbia. De 26-jarige spits van CSKA Moskou zou circa dertig miljoen euro moeten kosten, maar de Londenaren hopen de Ivoriaan voor een lager bedrag te mogen overnemen. Doumbia speelt sinds 2010 in Rusland en zou op het punt staat om zijn contract te verlengen. Zaakwaarnemer Jean-Bernard Beytrison zei onlangs dat zijn cliënt in januari niet vertrekt. (Standard Sport)

Doumbia wordt op White Hart Lane gezien als de eventuele opvolger van Emmanuel Adebayor. Tottenham Hotspur wil maar wat graag van de Togolees af, maar het is de vraag of er een club is die ook een weeksalaris van 130.000 euro aan hem wil uitkeren. AS Monaco misschien wel, want die club wil zich met een topaanvaller versterken, nu men zich heeft geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. (Standard Sport)

Is David de Gea een investering van meer dan 50 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
0
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
49
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
2
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties