Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid gaat scouts naar Amsterdam sturen

Laatste update:

David de Gea heeft bijgetekend bij Manchester United en de keeper is klaar voor een aantal succesvolle jaren. “Ik ben iemand die vervelende en moeilijke tijden snel achter zich wil laten. Ik heb vervelende momenten meegemaakt en ik weet hoe dat is. We moeten door, we blijven hard werken. Bij Manchester United had iedereen respect voor mij, daar ben ik zeer dankbaar voor”, aldus De Gea. (Marca)

Riechedly Bazoer maakt indruk bij Ajax en de middenvelder heeft de grootste clubs ter wereld achter zich aan. Werd eerder al duidelijk dat Barcelona, Manchester United en Arsenal de ontwikkelingen van de middenvelder nauwgezet volgen, nu gaat ook Real Madrid scouts naar Amsterdam sturen. Real Madrid ziet Bazoer, net als de eerder aangetrokken Martin Ödegaard en Marco Asensio, als toekomstmateriaal. (El Mundo Deportivo)

Het moet raar lopen wil Juan Iturbe na januari nog in het shirt van AS Roma spelen. De vleugelspeler leek in de zomer naar Genoa te verhuizen, maar op het allerlaatste moment viel een transfer in het water. Iturbe krijgt in Rome nauwelijks speelminuten en hij wil in januari alsnog vertrekken. Sampdoria en Chievo bieden een uitweg; Genoa wil na de soap in de zomer geen zaken meer doen. (Sky Italia)

Crystal Palace hoopt zich te versterken met een talent uit Noord-Ierland. De zestienjarige Matthew Shevlin trainde dit seizoen al een paar keer mee bij het team van manager Alan Pardew en heeft blijkbaar indruk gemaakt. The Eagles zijn inmiddels met Ballymena United in gesprek over een transfer van Shevlin. Hij staat ook in de belangstelling van Celtic, Rangers FC, Sheffield United en Huddersfield. (Daily Mail)

Real Madrid zou in de toekomst een mooie club zijn voor Riechedly Bazoer

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties