Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid gaat weer voor Scandinavische tiener

Laatste update:

Daniele De Rossi hoopt zijn carrière af te sluiten in de Major League Soccer. De middenvelder annex verdediger van AS Roma heeft nog een contract tot de zomer van 2017 en is dan bijna 34 jaar, maar een laatste avontuur zit er volgens de Italiaan dan nog wel in. “Ik wil graag in Amerika gaan wonen en hoop dat mij dat gaat lukken. Het zou een geweldige ervaring zijn”, denkt De Rossi. (Roma TV)

Real Madrid verzekerde zich onlangs van de diensten van Martin Ödegaard en schijnt een tweede Scandinaviër te willen halen. De Koninklijke heeft namelijk interesse in Jacob Bruun Larsen, een zestienjarige middenvelder van Lyngby. De jeugdinternational van Denemarken staat overigens ook in de belangstelling van Borussia Dortmund en bij die club trainde Bruun Larsen in de herfst al een keer mee. (Diverse Duitse media)

Napoli is niet van plan om Gonzalo Higuaín te verkopen. De aanvaller heeft bij monde van zijn zaakwaarnemer al meermaals laten weten gelukkig te zijn in Stadio San Paolo, maar de geruchten over een transfer blijven aanhouden. “Ik heb geen enkele intentie om Higuaín te verkopen. We gaan het team zelfs verder versterken en ik hoop dat we die spelers deze maand nog kunnen halen”, zegt voorzitter Aurelio De Laurentiis. (Sky)

Juventus kan Simone Zaza door een optie komende zomer voor veertien miljoen euro overnemen van Sassuolo. Bondscoach Antonio Conte, ex-trainer van de Oude Dame, raadt de aanvaller aan om een club te kiezen waar hij veel gaat spelen. “Hij is een geweldige speler en zijn toekomst is aan de clubs, maar ik hoop gewoon dat hij speelminuten blijft maken en dan maakt het verder niet uit voor welke club hij speelt”, klinkt het. (Sky Italia)

Is het voor jeugdspelers een goede stap om naar Real Madrid te gaan?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties