Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid heeft begrip voor boosheid Ronaldo

Laatste update:

Dimitri Seluk zegt dat hij van Manchester City te horen heeft gekregen dat Yaya Touré niet mag vertrekken, omdat de middenvelder 'te belangrijk' zou zijn. Bij Internazionale schrikt men niet van de woorden van de zaakwaarnemer: voormalig voorzitter Massimo Moratti denkt dat Touré 'gewoon' naar Milaan zal komen. 'Roberto Mancini wil hem erg graag hebben en ik denk dat het goed zal komen", voorspelt Moratti. (Sky Italia)

Cristiano Ronaldo en meerdere spelers van Real Madrid balen van het ontslag van Carlo Ancelotti. De Portugese aanvaller, die in het onlangs beëindigde seizoen 63 keer scoorde in 54 wedstrijden, is zelfs zo ontevreden dat hij zou overwegen om in de zomer uit het Santiago Bernabéu te vertrekken. Voorzitter Florentino Pérez heeft daar begrip voor en is bereid bij biedingen van minimaal honderd miljoen euro over een transfer te praten. (Sportyou)

David Moyes kijkt niet alleen rond in de Premier League, maar ook in de Belgische competitie. De trainer van Real Sociedad heeft het voorzien op Burnley-topscorer Danny Ings en wil zijn elftal daarnaast versterken met Dennis Praet. De aanvallende middenvelder van Anderlecht wordt in verband gebracht met diverse Europese topclubs, maar Moyes denkt niettemin dat hij de 21-jarige Belg zal kunnen overtuigen. (El Mundo Deportivo)

Crystal Palace is bereid om afscheid te nemen van een recordaankoop. Na de promotie naar de Premier League werd Dwight Gayle in de zomer van 2013 voor 8,5 miljoen euro overgenomen van Peterborough United, meer dan the Eagles ooit voor een speler betaalden. De aanvaller heeft echter niet kunnen overtuigen op Selhurst Park en mag weer weg, al wil Palace wel een fiks deel van het geïnvesteerde bedrag terug. (Daily Mirror)

Als Real Madrid Cristiano Ronaldo laat gaan...

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
6
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties