Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid heeft geen moeite met verkoop van Bale

Laatste update:

Hoewel Lionel Messi aangaf dat het zijn wens is nog lang bij Barcelona te blijven, heeft de aanvaller toch wat stof doen opwaaien. De aanvaller zei dat de club beslist over zijn toekomst en sloot een vertrek uit het Camp Nou daarmee niet uit. Marc Bartra maakt zich geen zorgen: 'Het belangrijkste is dat Leo heeft gezegd dat hij zich prettig voelt bij Barcelona en dat hij wil blijven", meent de verdediger. (Sport)

Real Madrid heeft er vrede mee als er komende zomer een Engelse club komt die Gareth Bale terughaalt richting zijn geboortegrond. Dat ligt, gezien de publicaties in de Britse pers, voor de hand en voorzitter Florentino Pérez heeft alvast een back-up-plan uitgedacht. Met het geld dat Real ontvangt voor de Welshman wil hij een bod uitbrengen bij Manchester City op Sergio Agüero. De Argentijn is al langer zeer gewild in het Santiago Bernabéu. (Daily Express)

Sofiane Boufal kan een enorme sprong maken: van het bescheiden Angers naar AC Milan. Op dit moment werkt de middenvelder zijn wedstrijden af voor de nummer zeven van de Ligue 2, maar Milan houdt hem al een tijdje in de gaten. Als de Fransman erin slaagt zo door te blijven gaan, zullen i Rossoneri na het seizoen gaan kijken of het een idee is, de 21-jarige Boufal naar Milaan te halen. (L’Équipe)

Rolando Aarons wordt in de gaten gehouden door Arsenal, maar kan ook al op jonge leeftijd naar het buitenland vertrekken. De negentienjarige vleugelspeler staat namelijk ook in de belangstelling van Schalke 04, dat wel eens wil weten hoe Aarons denkt over een avontuur in de Bundesliga. De Jamaicaan met een Engels paspoort speelde tot dusver pas drie competitiewedstrijden in de Premier League. (Daily Mail)

Ik denk dat Real Madrid...

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
4
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties