Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kan speler voor tien miljoen euro verhuren

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers wil zich versterken met Zinho Vanheusden, een negentienjarige verdediger van Internazionale. De Belg speelde de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis voor Standard Luik. (Het Belang van Limburg)

Napoli is weer een stuk dichter bij de komst van James Rodríguez. De Italianen gaan de middenvelder voor tien miljoen euro één seizoen huren van Real Madrid, al is nog niet bekend of de overeenkomst een optie tot koop zal bevatten. (Radio CRC)

Swansea City hoopt Reece James aankomend seizoen te kunnen huren van Chelsea. De negentienjarige rechtsback staat te boek als een van de grootste defensieve talenten van Engeland. (Daily Mail)

Manchester United heeft een bod van ongeveer vier miljoen euro uitgebracht op Hannibal Mejbri. De pas zestienjarige middenvelder staat te boek als een van de grootste talenten van AS Monaco. (Le Parisien)

Sevilla overweegt Simon Kjaer aankomende zomer te verkopen aan Fenerbahçe. De Deense centrumverdediger komt niet voor in de plannen van nieuwbakken trainer Julen Lopetegui. (Marca)

Denk jij dat James Rodríguez komend seizoen voor Napoli speelt?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties