Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kan zorgen voor een bizarre transfer

Laatste update:

De nationale ploeg van Brazilië heeft een opvallende kandidaat in gedachten als opvolger van bondscoach Luiz Felipe Scolari. José Mourinho, werkzaam bij Chelsea, kan een vierjarig contract tekenen bij de Braziliaanse voetbalbond. Mourinho moet Brazilië gaan leiden op het WK van 2018 in Rusland. Hij mag het bondscoachschap van Brazilië van de bond de combineren met zijn baan bij Chelsea. (Marca)

Real Madrid kan gaan zorgen voor een bizarre transfer. Yaya Touré is namelijk helemaal klaar met Manchester City en zijn zaakwaarnemer Dimitri Seluk heeft aan Real laten weten dat hij openstaat voor een transfer naar de Champions League-winnaar. Dat zou een gevoelige overstap zijn, want Touré speelde eerder bij Barcelona. De Ivoriaan heeft echter begrepen dat die club hem niet terug hoeft te hebben. (Sport)

De vraag is of Real werk gaat maken van de komst van Touré, die weliswaar heeft bewezen dat hij een van de beste middenvelders van de Premier League is, maar wel al 31 jaar oud is. Manchester City zal de krachtpatser alleen voor de hoofdprijs laten gaan en Touré heeft dus geen doorverkoopwaarde meer. Bovendien gaat Real het middenveld al versterken met Toni Kroos, die overkomt van Bayern München. (Marca)

De wegen van Konstantinos Mitroglou en Fulham scheiden mogelijk al na een half jaar. De aanvaller kwam in januari voor vijftien miljoen euro over van Olympiacos, maar het was voor zowel club als speler geen onverdeeld succes. De duurste aankoop ooit van the Cottagers mag op huurbasis vertrekken en de kans is groot dat de Griek in Turkije aan de slag gaat. Besiktas heeft zeer concrete belangstelling getoond. (Milliyet)

Real Madrid zou Yaya Touré goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties