Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kijkt glimlachend naar falen van Falcao

Laatste update:

Het contract van Sam Allardyce bij West Ham United loopt komende zomer af en de manager zet zich alvast schrap voor de onderhandelingen. Big Sam is namelijk bereid bij te tekenen, maar dan wel onder zijn eigen voorwaarden. Wat die precies zijn is nog niet bekend, maar naar verwachting zal de ervaren rot in het vak een aantal prominente versterkingen eisen. De onderhandelingen zullen een dezer dagen worden geopend. (Daily Mirror)

De mogelijkheid dat Radamel Falcao terugkeert in Madrid, wordt steeds groter. Manchester United lijkt de optie op de Colombiaan niet te zullen lichten en AS Monaco wil van de peperdure spits af. Real Madrid ziet de moeilijkheden van el Tigre in Engeland goedkeurend aan. De Spanjaarden verwachten dat het falen van Falcao op Old Trafford zijn vraagprijs fors zal drukken en zijn bereid zaken te doen. (Daily Mail)

Waar veel toplanden moeite hebben met het opleiden van een degelijke doelman, liggen ze in Duitsland voor het oprapen. Volgende in het rijtje beloftevolle keepers is de 21-jarige Loris Karius, die dit seizoen is doorgebroken bij FSV Mainz 05. Arsenal, Liverpool en Benfica zijn de laatste clubs die zich hebben gemeld voor de jongeling, nadat eerder AS Roma, Internazionale, AC Milan, Borussia Dortmund en Hertha BSC al interesse toonden. (Record)

Charlie Austin heeft bij Queens Park Rangers zijn plek gevonden en de spits gaat zijn contract verlengen. Clubeigenaar Tony Fernandes biedt de 25-jarige goalgetter met ingang van het nieuwe seizoen een dikke 70.000 euro per week, mits de club behouden blijft voor de Premier League. Dat is nu nog even de vraag: QPR staat nog wel net boven de gevarenzone, maar verkeert in regelrecht degradatiegevaar. (Daily Mail)

Radamel Falcao zou bij Real Madrid wel tot zijn recht komen

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
2
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties