Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid komt spoedig met contractnieuws

Laatste update:

Kévin Constant heeft afgezien van een avontuur bij Napoli. De clubs waren naar verluidt al akkoord over een ruil met Pablo Armero, maar de 26-jarige linkerverdediger gaf aan bij AC Milan voor zijn kansen te willen vechten. De zeventienvoudig international van Guinea kwam dit seizoen pas tot negen wedstrijden in de Serie A. De Colombiaan Armero, 27 jaar, is een basisspeler bij Napoli en ligt nog tot medio 2016 vast. (Sky Italia)

Paris Saint-Germain en Manchester City zouden hem willen inlijven, maar Sergio Ramos blijft gewoon bij Real Madrid. De verdediger, die vandaag precies tien jaar geleden als speler van Sevilla zijn debuut maakte in de Primera División, heeft met de clubleiding een akkoord bereikt over een nieuw, verbeterd contract. Ramos gaat voor 2 jaar bijtekenen en ligt straks tot de zomer van 2019 vast bij Real. (El Confidencial)

Bas Dost krijgt er vanaf komend seizoen mogelijk nog een concurrent bij. De Nederlander heeft het al niet gemakkelijk bij VfL Wolfsburg en de club is nu ook nog eens van plan om Ikechukwu Uche weg te halen bij Villarreal. De dertigjarige aanvaller is dit seizoen met twaalf doelpunten in achttien Primera División-wedstrijden op dreef en werd eerder al met Besiktas in verband gebracht. Uche heeft nog een contract tot de zomer van 2015. (BILD)

Manchester City hoopt zich komende zomer te versterken met Santi Mina, een achttienjarige aanvaller van Celta de Vigo. De Spaans jeugdinternational heeft nog een contract tot 2018 en zijn ouders zien liever dat Mina zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelt, maar the Citizens willen ver voor het talent gaan. City hoopt binnenkort ook de komst van WK Onder-20-uitblinker Kelechi Iheanacho af te ronden. (Goal)

Sergio Ramos zit bij de drie belangrijkste spelers van Real Madrid

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
0
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties