Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid krijgt bod van 65 miljoen euro binnen

Laatste update:

Victor Valdés gaat niet naar de Mexicaanse club Querétaro, zoals de afgelopen weken werd beweerd. ief directeur Joaquín Beltran zegt wel dat 32-jarige Spaanse doelman is besproken: “Maar wij hadden zo onze vraagtekens bij zijn fysieke gesteldheid, na zijn knieoperatie. Er is dus geen overeenkomst”, legt de sportbestuurder uit. Valdés keepte jarenlang voor Barcelona en trainde onlangs nog mee bij Manchester United. (Sport) (Sport)

Real Madrid droomt van een aanvalslinie met Cristiano Ronaldo, Marco Reus en Sergio Agüero. Dat is slecht nieuws voor Karim Benzema: als Real een mooi bod ontvangt voor de spits, dan mag de Fransman vertrekken. Liverpool heeft nog altijd interesse en in Engeland leeft de verwachting dat er in januari een bod van 65 miljoen euro wordt uitgebracht. Voor Real is dat voldoende. (Daily Express)

Tottenham Hotspur weet wat Seydou Doumbia moet kosten. Algemeen directeur Roman Babaev heeft bekendgemaakt dat de marktwaarde van de 26-jarige aanvaller momenteel 25 miljoen euro bedraagt. “Maar van Tottenham heb ik nog niets gehoord. Er liggen momenteel ook geen officiële aanbiedingen”, zegt hij. Doumbia, die dit seizoen al tien keer scoorde in twintig wedstrijden, wordt gevolgd door meer topploegen uit Engeland. (Championat)

Hatem Ben Arfa maakte dit seizoen nog niet één doelpunt voor Hull City, maar er zijn toch nog clubs die het in de gewezen topvoetballer zien. Olympiacos, de werkgever van Ibrahim Afellay, zou bijvoorbeeld belangstelling hebben voor de 27-jarige aanvallende middenvelder. De Grieken zaten vier jaar geleden ook al eens achter de Fransman aan. Ben Arfa heeft bij Newcastle United nog een contract tot medio 2017. (Allomatch)

Real Madrid moet Karim Benzema vervangen

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
20
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties