Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid lijkt 'logische oplossing' voor toptalent

Laatste update:

Tottenham Hotspur gaat eens kijken hoe sterk Aston Villa in de schoenen staat. Christian Benteke heeft een gelimiteerde afkoopsom van naar verluidt 45 miljoen euro in zijn contract staan, maar het is zeer twijfelachtig of er een club zal zijn die dat bedrag op tafel zal leggen. Tottenham brengt nu een bod uit van 27,5 miljoen euro en hoopt dat de onderhandelingen opgestart kunnen worden. (The People)

Rafael Benítez berooft zijn ex-club mogelijk van een van zijn grootste talenten. Real Madrid wordt weliswaar al langer gelinkt aan Raheem Sterling, maar de nieuwe coach van los Blancos wil meteen spijkers met koppen slaan. Liverpool heeft zich al neergelegd bij een vertrek van de international en ziet hem liever niet naar een concurrent uit de Premier League gaan. Real is om die reden een logische optie. (Daily Mail)

Breel Embolo gaat komende zomer een mooie transfer maken, dat kan niet anders. De achttienjarige sensatie van FC Basel werd al genoemd bij clubs als Juventus, Internazionale, AS Roma en VfL Wolfsburg, maar kan nu ook AC Milan aan het rijtje geïnteresseerden toevoegen. De achttienjarige aanvaller uit Kameroen, die speelt voor Zwitserland, is voor een kleine tien miljoen euro op te halen. (La Gazzetta dello Sport)

Kevin Mirallas heeft het gezien bij Everton. De Belgische aanvaller is gefrustreerd over het gebrek aan speeltijd en had vorig jaar al kunnen vertrekken. The Toffees hielden hem toen tegen, met de belofte dat hij meer minuten zou gaan maken. Dat is niet gebeurd en dus wil de international nu alsnog de stap maken. AS Monaco heeft concrete interesse getoond en is een serieuze optie voor de 27-jarige Mirallas. (Daily Mail)

Denk je dat Raheem Sterling bij Real Madrid zou passen?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties