Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid loopt blauwtje bij Bayern München

Laatste update:

Mounir El Hamdaoui herhaalt maar weer eens dat hij niet wil vertrekken bij Málaga. De spits zou het niet meer naar zijn zin hebben, maar dat is volgens de international van Marokko niet waar. “Ik ben optimistisch en ik heb niet gedacht aan een vertrek. Mede door blessures heb ik minder gespeeld dan ik wilde, maar ik heb niet overwogen te vertrekken”, verzekert de ex-speler van onder meer AZ en Ajax. (La Opinión de Málaga)

Real Madrid dacht Thomas Müller voor twintig miljoen euro te kunnen kopen van Bayern München, maar dat blijkt een kansloze gedachte. De middenvelder annex aanvaller heeft namelijk een contract tot medio 2017 en niet zoals Real dacht tot 2015. Daarnaast wil Müller helemaal niet weg bij Bayern. “Waarom zou ik vertrekken? Ik speel bij de beste club ter wereld”, sprak de international van Duitsland onlangs. (BILD)

De door Fiorentina aan Hellas Verona verhuurde Romulo wordt gek van de cowboyverhalen over zijn toekomst. “Ik heb veel gehoord, maar er is helemaal niets concreet. Ik wil in Verona blijven. Ik wacht op de aanbieding van de club en we gaan binnenkort om tafel. Hellas is mijn club en ik wil hier presteren. Ik denk dat we in juni tot een oplossing komen”, zegt de felbegeerde vleugelverdediger. (La Nazione)

Michael Laudrup organiseerde onlangs een speciaal belegde persconferentie om duidelijkheid te verschaffen over zijn ontslag bij Swansea City en dat is niet goed gevallen bij de Welshe club. Garry Monk, die de taken van de Deen tijdelijk heeft overgenomen, snapt weinig van die actie. 'De meeste vragen kon hij om juridische redenen niet eens beantwoorden. Wat is dan het punt van zo'n bijeenkomst?", vraagt de interim-manager zich af. (Sky Sports)

Ik denk dat Thomas Müller de komende jaren bij Bayern München blijft

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties