Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid mengt zich in strijd om Braziliaan

Laatste update:

Gary Neville krijgt Valencia maar niet aan de praat en de Engelsman moet vrezen dat het na dit seizoen al einde verhaal is voor hem. Hij lijkt namelijk onderdeel te gaan worden voor een trainerscarrousel: Josep Guardiola wordt de nieuwe hoofdtrainer van Manchester City en nu is Manuel Pellegrini de droomkandidaat voor Valencia. Pellegrini werkte in Spanje eerder voor Villarreal, Real Madrid en Málaga. (Superdeporte)

Marquinhos is in beeld bij Barcelona, Manchester United en Chelsea, maar dat zijn niet de enige clubs die zich willen versterken met de verdediger van Paris Saint-Germain. Real Madrid heeft de beschikking over stoppers als Raphaël Varane, Sergio Ramos en Pepe, maar zou in de zomer een extra mandekker aan de selectie willen toevoegen. Real zou daarom in Parijs willen aankloppen voor de 21-jarige Marquinhos. (Marca)

Internazionale wil van Marcelo Brozovic af. De 23-jarige middenvelder werd voor ongeveer acht miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb, maar heeft nog niet bijster veel laten zien in het Giuseppe Meazza. In 34 officiële wedstrijden kwam hij tot vier doelpunten en twee assists. Inter heeft al geprobeerd om Brozovic in de afgelopen transferperiode te verkopen, maar dat lukte niet; in de zomer is er een nieuwe kans. (Corriere dello Sport)

Gervinho verruilde AS Roma voor Hebei China Fortune FC en daar kunnen we ons iets bij voorstellen. De Ivoriaanse aanvaller, toch bepaald geen hoogvlieger in het Europese topvoetbal, gaat namelijk een astronomisch salaris verdienen. “Hij was niet tegen te houden”, zegt coach Luciano Spalletti van i Giallorossi. Gervinho ziet in China zijn salaris verdrievoudigd (!) worden. (Sky Italia) (! worden.)

Marquinhos zou een aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties