Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid moet 160 miljoen betalen voor vervanger Bale

Laatste update:

Gareth Bale gaat Real Madrd in de zomer hoe dan ook verlaten. De aanvaller heeft verschillende opties, maar een terugkeer naar de Premier League ligt het meest voor de hand, waarbij met name Manchester United geïnteresseerd is. (Diario Gol)

Real Madrid aast op Mohamed Salah als vervanger van Gareth Bale. Liverpool heeft de Spaanse grootmacht medegedeeld dat het 160 miljoen euro verlangt voor de Egyptenaar. (El Confidential)

Rafael Benítez wil Kenedy definitief inlijven. De Braziliaan, die momenteel wordt gehuurd van Chelsea, maakt een goede indruk op de Spaanse manager van Newcastle United. (Northern Echo)

Alan Pardew gaat om de tafel met de clubleiding van West Bromwich Albion. De Premier League-club dreigt te degraderen en de baan van de manager staat op de tocht. (the Guardian)

Rony Lopes wil graag terugkeren naar Manchester City. De middenvelder annex buitenspeler van AS Monaco was jarenlang actief in de jeugdopleiding van de Engelse topclub. (Manchester Evening News)

Denk jij dat Mohamed Salah Liverpool na een jaar alweer gaat verlaten?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
20
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
7
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties