Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid moet 21,5 miljoen voor huurling betalen

Laatste update:

Xherdan Shaqiri lijkt dan toch echt naar Juventus te verhuizen. Trainer Josep Guardiola van Bayern München heeft nu ook wel door dat hij het zonder de Zwitser ook wel kan redden. Naar verluidt ligt er een voorovereenkomst tussen Bayern en Juventus op tafel; zodra de transfermarkt opent zullen de handtekeningen gezet worden. Shaqiri concurreert in München met spelers als Franck Ribéry en Arjen Robben. (Infoticker)

Real Madrid wil Javier Hernández graag op permanente basis aantrekken, maar Manchester United moet wel water bij de wijn doen. De 26-jarige Chicharito heeft namelijk een pittige vraagprijs: 21,5 miljoen euro. De Mexicaan is ook als huurling in Madrid geen basisspeler en dus vindt de Koninklijke de vraagprijs wat overdreven. Er moet meer dan vijf miljoen euro af. (Daily Express)

Sinan Keskin hoopt indruk te maken op Andries Ulderink en Jaap Stam bij Jong Ajax. De linkspoot kampte met blessures en is weer fit, maar de tijd begint te dringen. Hij heeft een aflopend contract. “Ik moet gewoon mijn ding doen en fit blijven. Ik weet in elk geval dat ik het kan en ik geloof in mezelf. Ik hoop dat ik in de basis mag starten en dat ik een nieuw contract kan afdwingen”, klinkt het. (Ajax Showtime)

Ooit de opvolger van Cristiano Ronaldo bij Manchester United, tegenwoordig knokkend voor een tweede kans bij Newcastle United. Het is het verhaal van Gabriel Obertan, die in genade is aangenomen door manager Alan Pardew. “Als je vier maanden niet speelt, dan begin je aan jezelf te twijfelen. Je moet blijven herinneren wat je hebt gedaan en wat je kan, dan komt het altijd goed”, zegt de 25-jarige vleugelspeler. (Daily Mail)

Javier Hernández is 21,5 miljoen euro waard

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties