Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid plant datum voor verkoop van Ronaldo

Laatste update:

Arsenal lijkt de naam van William Carvalho voorlopig van de verlanglijst te kunnen schrappen. De middenvelder van Sporting Portugal wordt al tijden begeerd door the Gunners, maar het heeft er alle schijn van dat de Portugees international de komende tijd in Lissabon blijft. Carvalho liet al weten het prima naar zijn zin te hebben bij Sporting en staat naar verluidt om zijn huidige verbintenis daar te verlengen. (A Bola)

Manchester United zal waarschijnlijk nog even geduld moeten hebben met Cristiano Ronaldo. De sterspeler van Real Madrid heeft een verleden op Old Trafford en wordt in verband gebracht met een terugkeer. De kans dat de Koninklijke komende zomer al bereid is afstand te doen van de Portugese aanvaller is evenwel klein; pas medio 2016 zou Real willen nadenken over een verkoop van de dan 31-jarige Ronaldo. (Sky)

Pablo Osvaldo zit na dit seizoen niet te wachten op een terugkeer bij Southampton. De spits speelt op huurbasis voor Internazionale en dat bevalt hem uitstekend. “Het is mijn wens langer hier te blijven”, geeft de Italiaans international aan. De kans is groot dat the Saints gehoor zullen geven aan Osvaldo’s oproep, want het gaat de ploeg van trainer Ronald Koeman goed af zonder hem; Graziano Pellè scoort volop. (Sky Italia)

Paulo Sousa heeft er spijt van dat hij in 2010 is vertrokken bij Swansea City. De Portugese oefenmeester werd al snel ontslagen bij zijn volgende club Leicester City, terwijl the Swans een klein jaar later onder leiding van zijn opvolger Brendan Rodgers naar de Premier League promoveerden. “Ja, als ik nu terugkijk, heb ik toen natuurlijk een fout gemaakt. Maar toen leek het een goede beslissing”, zegt de oud-middenvelder. (the Guardian)

Cristiano Ronaldo blijft ... bij Real Madrid

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
44
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties