Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid reserveert zestig miljoen euro voor Italiaan

Laatste update:

Newcastle United hoopt dat driemaal scheepsrecht is als het om Rémy Cabella gaat. De aanvallende middenvelder van Montpellier werd de afgelopen twee transferperiodes al in verband gebracht met the Magpies en het is de bedoeling dat het deze zomer echt van een transfer komt. Newcastle-voorzitter Mike Ashley is van plan om geld vrij te maken om Cabella naar het St James’ Park te kunnen halen. (Shields Gazette)

Real Madrid is bereid om binnen vier jaar zestig miljoen euro uit te geven aan Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain staat in de belangstelling van de Koninklijke, die een bod van veertig miljoen euro zou hebben uitgebracht bij PSG. De helft van dat bedrag, twintig miljoen, zou Verratti de komende vier jaar kunnen verdienen in Madrid. Trainer Carlo Ancelotti is gecharmeerd van de 21-jarige Italiaan. (La Gazzetta dello Sport)

Atlético Madrid lijkt in de zoektocht naar een nieuwe spits een blauwtje te lopen bij Mauro Icardi. De aanvaller van Internazionale is niet van plan om in te gaan op de avances van de Spaans kampioen. “Het is een grote club en ik voel me vereerd, maar ik wil bij Inter blijven. Geld speelt daarbij geen rol, want als voetballer heb je al een bevoorrecht leven. Ik lig nog vier jaar vast in Milaan en wil niet weg”, benadrukt Icardi. (Sky Sports)

Het is zo goed als zeker dat Manchester United toch nog afscheid neemt van Patrice Evra. De linksback leek eerst transfervrij te vertrekken, tekende toen voor een jaar bij, maar gaat nu waarschijnlijk alsnog weg; de 33-jarige linksback staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract met Juventus, dat hem twee jaar lang 70.000 euro per week wil betalen. Bovendien kan Evra met Juve in de Champions League spelen. (Daily Mirror)

Marco Verratti gaat het maken bij Real Madrid, als de transfer doorgaat

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
11
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
23
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties