Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid richt zich op mislukte Arsenal-spits

Laatste update:

De complete Engelse top is op jacht naar de handtekening van Marcus Rojo. De 24-jarige verdediger van Sporting Portugal werd al bekeken door scouts van Liverpool, Manchester United en Manchester City en nu is ook Arsenal in de markt. Rojo speelt bij Sporting Portugal in het centrum van de defensie, maar Arsenal lijkt hem te willen halen voor de linksbackpositie. (Daily Mail)

Carlos Vela keert mogelijk terug in de absolute top. De 25-jarige spits speelde eerder voor Arsenal en heeft zich nu in de kijker gespeeld bij Real Madrid. De Koninklijke overweegt om middenvelder Casemiro in de deal te betrekken. Vela, die dit seizoen twaalf keer scoorde voor Real Sociedad, heeft een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen euro in zijn contract staan. Carletto ligt tot medio 2016 vast. (Sport)

Schalke 04 moet een vertrek van Ralf Fährmann vrezen, maar Horst Heldt is niet bang. De algemeen directeur van de club uit Gelsenkirchen wijst op het contract van de 25-jarige sluitpost, die onder meer wordt genoemd bij Atlético Madrid. 'Ik kan garanderen dat hij tot medio 2015 bij ons onder de lat staat. Wij willen niet dat hij vertrekt en voor zover mij bekend is, heeft Ralf zelf ook niet die ambitie", zegt Heldt. (BILD)

Kiko Casilla mag dan zeggen dat hij bij Espanyol wil blijven, de interesse van AC Milan verandert de zaak. “Op dit moment hebben we niets te melden over zijn toekomst. Het is nog te vroeg om te zeggen wat er gaat gebeuren. Als iemand van AC Milan mij belt, dan ga ik uiteraard wel praten. Dat is een fantastische club met een grote historie”, zegt zaakwaarnemer José Alberto Salas. (AS)

Carlos Vela is goed genoeg voor een absolute topclub

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties