Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid slijt James Rodríguez voor 10 à 15 miljoen

Laatste update:

Juventus wilde verder in eerste instantie dat Barcelona Ansu Fati zou betrekken in een deal voor Miralem Pjanic. Het is uiteindelijk Arthur Melo die deze zomer overstapt naar de Italiaanse kampioen. (L'Équipe)

James Rodríguez ruilt Real Madrid in voor Atlético Madrid. De stadgenoot legt tussen de tien en vijftien miljoen euro neer voor de aanvallende middenvelder uit Colombia. (El Golazo de Gol)

Newcastle United kijkt bij degradant Bournemouth niet alleen naar Joshua King. Ook de naam van middenvelder David Brooks prijkt op het lijstje van manager Steve Bruce. (The Telegraph)

Ryan Fraser vervolgt zijn loopbaan wellicht bij Crystal Palace. De Londense club wil de onlangs bij Bournemouth vertrokken middenvelder een weeksalaris van 55.000 euro aanbieden. (Daily Mail)

Unai Emery kijkt bij zijn oude club Arsenal naar mogelijke versterkingen. De nieuwe trainer van Villarreal is met name zeer gecharmeerd van middenvelder Mattéo Guendouzi. (Foot Mercato)

Denk jij dat James Rodríguez volgend seizoen voor Atlético Madrid speelt?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
0
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties