Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid sprak al met management van Belg

Laatste update:

Neven Subotic is de laatste tijd niet meer verzekerd van een basisplaats bij Borussia Dortmund, maar hem wacht een nieuwe uitdaging. Alhoewel Jürgen Klopp heeft beloofd geen spelers van zijn ex-werkgever over te nemen, lijkt de Serviër een uitzondering te worden. Klopp hevelde Subotic ooit ook al over van Mainz naar Dortmund. Liverpool wil in januari toeslaan. (GiveMeSport)

Eden Hazard is dit seizoen geen schim van de speler die vorig jaar werd verkozen tot beste speler in de Premier League. De Belg heeft het naar verluidt niet meer naar zijn zin bij Chelsea en hij aast op een vertrek. De eerste gesprekken tussen Hazard en afgevaardigden van Real Madrid zouden zelfs al hebben plaatsgevonden. Als José Mourinho vertrekt, zal ook Hazard Londen verlaten. (Don Balón)

Demba Ba keert mogelijk sneller dan verwacht terug naar Turkije. De aanvaller tekende afgelopen zomer een contract bij Shanghai Shenhua, maar schijnt alweer te willen vertrekken uit China. Galatasaray zou van plan zijn om hem vanaf januari voor een paar maanden te huren. De dertigjarige Ba, een in Frankrijk geboren Senegalees, verdient bij Shanghai naar verluidt zeven miljoen euro op jaarbasis. (Milliyet)

Bournemouth heeft het lastig in de Premier League en is volgens de zogenaamde kenners een belangrijke kandidaat om dit seizoen weer te degraderen. Analist Jamie Redknapp denkt dat the Cherries zich echter best kunnen handhaven: “Ze spelen goed voetbal, alleen moeten ze in de aanval wat extra’s brengen. Misschien dat ze in januari wat kunnen doen”, verwijst Redknapp naar de transfermarkt. (Daily Mail)

Denk jij dat Eden Hazard een aanwinst zou zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties