Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid staat voor inhaalrace in Amsterdam

Laatste update:

Giuseppe Marotta gaat op korte termijn bij Internazionale aan de slag en heeft al een eerste transferdoelwit. Sergej Milinkovic-Savic moet komende zomer bij Lazio worden losgeweekt. (Corriere dello Sport)

Real Madrid is inmiddels ook volledig overtuigd geraakt van Frenkie de Jong. De Koninklijke hebben echter al kostbare tijd verloren ten opzichte van Manchester City en Barcelona, die al verder zijn in de onderhandelingen met Ajax. (Sport)

José Mourinho was afgelopen vrijdag aanwezig bij de interland tussen België en IJsland. Doel van het bezoek van de manager van Manchester United was Axel Witsel, die sinds afgelopen zomer voor Borussia Dortmund speelt. (Het Laatste Nieuws)

Na vier jaar gaat er een einde komen aan de samenwerking tussen Thomas Vermaelen en Barcelona. Het aflopende contract van de verdediger gaat niet verlengd worden en Watford en Southampton willen hem graag binnenhalen. (Mundo Deportivo)

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Real Madrid bij Edin Dzeko terechtgekomen. De Bosniër heeft bij AS Roma nog een contract tot medio 2020 en beide partijen zijn momenteel in gesprek over een nieuwe verbintenis. (Diverse Italiaanse media)

Zou jij Real Madrid een goede club vinden voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties