Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid stuurt scouts naar CL-duel van PSV

Laatste update:

Gerado Martino keert mogelijk terug als bondscoach van Argentinië. De voormalige trainer van onder meer Barcelona zou de eerste gesprekken met de Argentijnse bond al achter de rug hebben. (FOX Sports Argentina)

Scouts van Real Madrid zitten naar verluidt aankomende dinsdag op de tribune in het Camp Nou om Hirving Lozano te bekijken. De Koninklijke wil zien hoe de Mexicaan onder druk presteert in de Champions League. (Defensa Central)

Luka Modric heeft aan vrienden laten weten dat hij in januari een transfer hoopt te maken. De middenvelder van Real Madrid werd al gelinkt aan Internazionale en wil over een paar maanden de overstap maken. (Sport Mediaset)

Andrea Pirlo trekt mogelijk zijn voetbalschoenen nog één keer aan. De Italiaan is in gesprek met het Australische Avondale FC om mee te doen tijdens de kwartfinale van de beker tegen Sydney FC. (FOX Sports)

Claude Dielna kan zijn loopbaan voorzetten in LaLiga. De verdediger beschikt namelijk over een aflopend contract bij New England Revolution en is in beeld bij Real Betis. (Foot Mercato)

Vind jij dat Hirving Lozano al toe is aan een transfer naar een club als Real Madrid?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties