Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid tast mis met eerste formeel bod

Laatste update:

AS Roma heeft in Gianluca Petrachi de nieuwe directeur voetbalzaken gevonden. De Romeinse topclub gaat de Italiaan overnemen van Torino, waar hij al ruim negen jaar werkzaam is. (Il Messaggero)

Chelsea heeft een eerste formeel bod van Real Madrid op Eden Hazard afgeslagen. Toch is een vertrek niet ondenkbaar, daar het contract van de aanvaller nog maar een seizoen doorloopt. (Daily Record)

Sinan Gümüs maakt komende zomer op transfervrije basis de overstap van Galatasaray naar Genoa. De club uit de Serie A zal de komst van de buitenspeler binnen afzienbare tijd aankondigen. (Sky Italia)

Fiorentina hengelde in januari al naar Tomás Soucek en is teruggekeerd voor de controleur van Slavia Praag. Zijn contract loopt nog een jaar door en Fiorentina hoopt hem voor een laag bedrag te kunnen strikken. (Sky Italia)

Manchester United overweegt Andreas Pereira komend seizoen te verhuren. De middenvelder kan weliswaar bijtekenen, maar de club vindt dat hij beter elders ervaring kan opdoen. (The Sun)

Zie je Eden Hazard deze zomer naar Real Madrid gaan?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties