Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid vangt bot bij Internazionale

Laatste update:

Mario Balotelli blijft bij Manchester City. AC Milan-directeur Adriano Galliani zei onlangs dat de spits sowieso onhaalbaar zou zijn vanwege het prijskaartje van 37 miljoen euro. “City wil 37 miljoen? Ze hebben nooit om geld gevraagd omdat ze hem niet te koop hebben gezet”, is zaakwaarnemer Mino Raiola duidelijk. “Er waren, zijn en komen geen onderhandelingen over Balotelli. De kans dat hij vertrekt, is nul procent”, klinkt het. (GR Parlamento)

Real Madrid heeft veel problemen op de linksbackpositie. Marcelo, Fábio Coentrao en Álvaro Arbeloa hebben José Mourinho tot dusver veel hoofdbrekens bezorgd vanwege blessures en matige prestaties. De Portugese trainer zou daarom nu de Japanner Yuto Nagatomo bij Internazionale weg willen halen. “Real Madrid? Ik voel me gevleid, maar ik verdedig nu de kleuren van Inter en concentreer me op de competitie”, zegt hij. (NHK)

Voor wie nog dacht dat Andrés Iniesta van club zou veranderen: dat gaat dus niet gebeuren. El Blanquito wil zijn profloopbaan graag afsluiten bij zijn huidige Barcelona. “Het enige dat me nog van gedachten kan doen veranderen is een daling van mijn prestaties. Als ik stop met topprestaties leveren, of als de club vindt dat ik dat doe, dan zal ik alsnog weggaan”, zegt Iniesta. (AS)

Arsenal zou een bod hebben gedaan op Florian Thauvin en dus is Newcastle United wakkergeschrokken. The Magpies hebben ook interesse in de aanvallende middenvelder en gaan een bod van drieënhalf miljoen euro neerleggen bij Bastia. Veel kans van slagen heeft men echter niet, want de club van het eiland Corsica verlangt vijf miljoen voor de negentienjarige jeugdinternational. Ook Lille heeft interesse. (BeINSPORT)

Federico Macheda werkt de tweede helft van het seizoen vermoedelijk af in de Seguna División. De aanvaller van Manchester United maakt sinds de komst van Manchester United al helemaal geen kans meer op een basisplaats en Elche wil hem huren. “Beide partijen zijn het eens over een verhuur, maar van de speler zelf hebben we nog niets gehoord”, zegt Elche-voorzitter José Sepulchre. (Efe)

Anderlecht slaagde er niet in Kléber los te weken waardoor Samuel Armenteros van Heracles Almelo vroegtijdig naar Brussel werd gehaald. Ook Dinamo Zagreb poogde de Braziliaanse spits van FC Porto vast te leggen, maar kreeg eveneens nul op het rekest. “Ze vonden het bod niet goed genoeg. Porto wilde ten minste zes miljoen euro”, zegt voorzitter Zdravko Mamic van de Kroaten. (Vecernji List)

Theo Walcott maakte vorige week een einde aan de onzekerheid door zijn contract te verlengen bij Arsenal. Zelf twijfelde de 23-jarige rappe buitenspeler er niet aan om te blijven in het Emirates Stadium. “Ik wilde altijd blijven en ik ben blij dat ik met de club tot een akkoord ben gekomen. Er is veel speculatie geweest en ik ben blij dat mijn toekomst nu helder is. Het gaat nu om het heden”, zegt de Engels international. (Arsenal Player)

Real Madrid kan een betere back halen dan Yuto Nagatomo

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties