Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid verlegt aandacht naar nieuwe keeper

Laatste update:

Als het aan AS Monaco ligt, gaat Kylian Mbappé komende zomer nergens naartoe. De algemeen directeur van de Monegasken heeft laten weten dat ze alle aanbiedingen af zullen slaan. (CNN)

Terwijl zo’n beetje iedereen ervan uitgaat dat David de Gea naar Real Madrid zal verkassen, heeft de Koninklijke een ander plan. Jan Oblak van stadgenoot Atlético moet namelijk de nieuwe sluitpost worden in Bernabéu. (Goal)

Liverpool heeft er alle vertrouwen in dat het zich komende zomer gaat versterken met Ryan Sessegnon. Het talent van Fulham is één van de vijf transferdoelwitten van the Reds. (Independent)

Om ruimte te maken voor de komst van Alexis Sánchez laat Manchester City twee spelers gaan. Kelechi Iheanacho en Nolito mogen komende zomer op zoek naar een nieuwe club. (Daily Express)

Daar wil West Ham United dankbaar gebruik van maken. The Hammers bereiden een bod van zo’n 24 miljoen euro voor op Kelechi Iheanacho, die ook door Everton begeerd wordt. (Daily Mail)

Jermain Defoe heeft de nodige eisen van een nieuwe club. Naast een weeksalaris van 115.000 euro, verlangt hij een tekenbonus van zeven miljoen euro. (London Evening Standard)

Dat lijkt geen enkel probleem voor West Ham United en Bournemouth. Ook Crystal Palace is bereid de nodige financiële ruimte te maken voor de komst van de spits van het gedegradeerde Sunderland. (Daily Mirror)

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties